Wat kunt u verwachten bij Sportmassage praktijk Zwartewaal?

Bij de eerste afspraak wordt er een intake afgenomen, gevolgd door een kort onderzoek. Dit is noodzakelijk om precies te kunnen bepalen met welk doel u bij de praktijk komt. Er wordt direct een behandelplan opgesteld. Dit kan van preventieve aard zijn: U bent gezond, maar vraagt veel van uw lichaam en u wilt uzelf gezond houden.

Een blessure of ander type klacht, na bijvoorbeeld doorverwijzing door een fysiotherapeut kan ook aanleiding zijn voor sportmassages.

Het is dus noodzakelijk om een goed beeld te krijgen over uw gezondheid, eventuele lichamelijke klachten en uw wensen, zodat de behandeling op uw vraag afgestemd kan worden.

Er zal vervolgens een sportmassage behandeling uitgevoerd worden volgens het opgestelde massageplan. Er wordt gebruik gemaakt van hypoallergene massageolie. Hygiëne is in onze praktijk zeer belangrijk. Het mag vanzelfsprekend zijn dat alle materialen die gebruikt worden, na iedere behandeling vervangen of gedesinfecteerd worden.

Voor ieder volgend bezoek zal er kort een evaluatie plaatsvinden, om de behandeling zo optimaal mogelijk bij u te laten passen.